Raambekleding geeft sfeer in huis

Raamdecoratie is zeer belangrijk voor de ambiance in uw woning. Raambekleding is niet alleen praktisch - door bijvoorbeeld een geluiddempende en/of zonwerende functie - maar geeft ook uitstraling aan een ruimte. Het kan een huis een thuis maken. De Ru verf- en behangspeciaalzaak biedt u een rijke collectie exclusieve stoffen voor uw raamdecoratie en zonwering. Samen met de beste ateliers maken en monteren wij de mooiste raamdecoratie geheel naar uw wens. Kom langs in onze winkel in Amsterdam en laat u inspireren door ons grote assortiment. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en professioneel enthousiasme en helpen u het perfecte product te vinden. Wij bieden u topmerken uit de branche. 

 

Zo hebben we onder andere collecties van:

Carlucci

Casamance

Zoffany

Jab

Designs of the Time

Harlequin

Zimmer & Rohde

Chivasso

Designers Guild

Ook bij ons verkrijgbaar  ... COLE & SON FABRICS

 

Heeft u roedes of rails nodig?

In combinatie met onze stoffen, leveren en monteren wij roedes en rails van onder andere Houles, Interstill en Goelst

Zo regelen wij alles voor u en kunt u snel genieten van een mooi huis. Alle soorten raamdecoratie: jaloezieën, shutters, plissé- en Duette® Shades, roman blinds, duo-, rol, en optrekgordijnen, wij leveren het allemaal. Hierin hebben wij een assortiment van diverse merken. De raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt en vakkundig door ons gemonteerd.

 

Shutters: in samenwerking met een zeer ervaren montageteam plaatsen wij hoogwaardige shutters van Copa & Piet Boon by Zonnelux. Deze shutters zijn leverbaar in een groot scala aan kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van raamdecoratie? Kom nu langs in onze winkel of neem contact op via het contactformulier!