Farrow & Ball, Arte of andere producten bestellen? Plaats uw bestelling bij De Ru verf- en behangspeciaalzaak in Amsterdam.

Bent u verliefd geworden op een product en wilt u dit bestellen? Dat kan hier! Vul onderstaand bestelformulier volledig in en bestel zo alvast uw verf of behang vooruit. Zo kunt u zo snel mogelijk aan de slag met het omtoveren van uw ruimtes. Bent u er nog niet helemaal over uit welk product het beste aansluit op uw wensen, woning of project? We adviseren u graag. Neem contact op of kom langs in onze zaak in Amsterdam. We adviseren u graag over kleur, materiaal, hoeveelheid en meer. Onze experts staan voor u klaar!

Voor de bestelling van behang zijn de exacte maten van de muur nodig. Zo kunnen wij het aantal rollen berekenen en krijgt u het gewenste resultaat. Vermeld de maten in uw bericht alstublieft. Twijfelt u over hoe u de maten moet berekenen? Neem contact op of kom langs in onze winkel. We geven u graag meer uitleg over hoeveel behang passend is voor uw project.

Mocht u er voor kiezen het pakket via PostNL te ontvangen, houd er dan rekening mee dat er voor ontvangst van het pakket iemand aanwezig dient te zijn op het door u opgegeven adres. Het adres mag een ander adres zijn dan het factuuradres, zoals bijvoorbeeld uw werkadres.

Bedankt voor uw bestelling en veel plezier van uw producten!

Plaats uw bestelling

Velden met een * zijn verplicht.