Honderden collectieboeken

 

Met letterlijk honderden collectieboeken heeft De Ru verf- en behangspeciaalzaak in Amsterdam altijd wel een behang naar uw smaak. Van klassiekers als ‘Hummingbirds’ van Cole & Son tot de moderne, digitale prints van Rebel Walls, KEK en Coordonnee, u vindt het bij De Ru verf- en behangspeciaalzaak

Kom naar de winkel ... 

Bij De Ru verf en behangspeciaalzaak kunt u honderden boeken bekijken en veel van het mooiste behang bekijken op grote panelen. Daarbij kunnen wij u een persoonlijk advies geven en u combinaties laten zien waar u zelf niet zo snel aan zou denken. 

contact

...of kijk online

Soms is het vanwege tijdgebrek minder handig om naar onze winkel te komen. Welk behang u online ook ziet, de kans is groot dat wij het in ons assortiment hebben. Dus laat het ons weten zodra u iets heeft gevonden en wij rekenen voor u uit hoeveel u nodig heeft. 

Keuze gemaakt? Laat het ons weten of bekijk onze tips voor het bestellen van de juiste hoeveelheid behang

bestellen

Cole & Son

Door kenners het mooiste behang ter wereld genoemd. Vooral bekend om het vogeltjesbehang ‘Hummingbirds’ en de klassieker ‘Palm Jungle’. Ook de Ardmore collectie is een zeer populaire collectie die is geïnspireerd op de porseleinen beelden van Ardmore ceramic art.

Arte

Arte staat bij ons bekend om zijn passie voor wanddecoratie. Arte ontwerpt en produceert een groot deel van de collectie in eigen huis en is daardoor in staat vernieuwende collecties met een ultieme verfijning en elegantie te ontwikkelen. Het “Metal X” behang is onze favoriet. Dit behang helpt ieder interieur te volmaken.

Elitis

Elitis is een ongeëvenaard topmerk en baanbrekend in subtiel en geraffineerd design. Als Elitis zijn nieuwe collecties presenteert op de beurs in Parijs, staat de stand vol en zijn de overige beurshallen leeg. Uit deze collecties kunnen wij bijna geen favoriet kiezen, maar ‘Mille Millions’ in zilver-wit staat zeker hoog op de lijst.

 

Dutch Walltextile Co.

Het textielbehang van DWC wordt geproduceerd in hun eigen fabriek in Amsterdam waar zij stoffen verwerken tot wandtextiel met een non-woven backing. Bij Dutch Walltextile Company volgen ze de trends op gebied van interieur op de voet, waardoor er steeds weer nieuwe, hoogwaardige en duurzame collecties bijkomen 

 

Pierre Frey

Maison Pierre Frey, opgericht in 1935, produceerde in eerste instantie alleen stoffen, maar richt zich sinds een paar jaar ook op behang, op maat gemaakte tapijten en meubels. De combinaties van materialen, patronen en unieke kleuren maken dat het behang van La Maison Pierre Frey oogt als een waar kunstwerk aan je muur.

 


Naast deze merken hebben wij ook de collectieboeken van:

Zoffany, Farrow & Ball, Thibaut, Designers Guild, Harlequin, Manuel Canovas, Eijffinger, Sanderson, Wiliam Morris, Chivasso, Rebel Walls, Jab, Black Edition, Romo, Osborne & Little, Casamance, KEK Amsterdam, BN Walls, Boras Tapeter, Ferm Living, Little Greene