De Ru verf- en behangspeciaalzaak


Bij de Ru zijn alle originele verven en kleuren van Little Greene, Farrow & Ball

Paint & Paper Library en Pure & Original direct uit voorraad leverbaar. Het gebruik van de originele basisverf verf en de authentieke pigmenten en bindmiddelen garandeert de juiste kleur en kleurbeleving.

Cole & Son

Door kenners het mooiste behang ter wereld genoemd. Vooral bekend om het vogeltjesbehang ‘Hummingbirds’ en de klassieker ‘Palm Jungle’. Ook de Ardmore collectie is een zeer populaire collectie die is geïnspireerd op de porseleinen beelden van Ardmore ceramic art.

Arte

Arte staat bij ons bekend om zijn passie voor wanddecoratie. Arte ontwerpt en produceert een groot deel van de collectie in eigen huis en is daardoor in staat vernieuwende collecties met een ultieme verfijning en elegantie te ontwikkelen. Het “Metal X” behang is onze favoriet. Dit behang helpt ieder interieur te volmaken.

Elitis

Elitis is een ongeëvenaard topmerk en baanbrekend in subtiel en geraffineerd design. Als Elitis zijn nieuwe collecties presenteert op de beurs in Parijs, staat de stand vol en zijn de overige beurshallen leeg. Uit deze collecties kunnen wij bijna geen favoriet kiezen, maar ‘Mille Millions’ in zilver-wit staat zeker hoog op de lijst.

Mr. Perswall murals 

De wandgrote foto’s en illustraties worden digitaal geprint op hoogwaardig vliesbehang in ieder gewenst formaat. 


Naast deze merken hebben wij ook de collectieboeken van:

Zoffany, Farrow & Ball, Thibaut, Designers Guild, Harlequin, Manuel Canovas, Eijffinger, Sanderson, Wiliam Morris, Chivasso, Rebel Walls, Jab, Black Edition, Romo, Osborne & Little, Casamance, KEK Amsterdam, Voca, Ferm Living, Little Greene

Neem contact op met De Ru verf- en behangspeciaalzaak

De Ru verf- en behangspeciaalzaak


 Van Woustraat 143-145 
1074AJ Amsterdam, Noord-Holland

020 - 66 26 821

info@deruamsterdam.nl


KvK: 33008362 

BTW nummer: NL820661569

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Bereikbaarheid

Parkeren: in de zijstraten van de Van        Woustraat Tram: Lijn 4 halte Lutmastraat.